Zakkendragerssteeg 25, Utrecht

Over ons

El Olivo ligt in de binnenstad van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station. Drukte, heerlijk eten, lekker drinken, sfeer en gezelligheid typeren El Olivo. Restaurant El Olivo opende in juni 2011 haar deuren en wordt inmiddels dagelijks druk bezocht door vele gasten.

Passie & Liefde

Bij El Olivo gaat het niet alleen om gerechten; het draait ook om de passie en liefde voor de Spaanse keuken en cultuur. Onze missie is simpel: we willen onze gasten laten kennismaken met de authentieke smaken en warme gastvrijheid die typerend zijn voor Spanje.

Detail van het interieur van El Olivo, met typische Spaanse decoratie.

Authentiek

Of u nu geniet van onze huisgemaakte tapas, verfrissende sangria, of een traditionele paella, bij El Olivo vindt u de essentie van authentieke Spaanse gastronomie. We nodigen u uit om plaats te nemen aan onze tafel en samen met ons te proeven van de ware smaken van Spanje.

Authentiek, warm interieur van El Olivo, met een echte Spaanse sfeer.

Reseveer een tafel

Reserveer nu een tafel bij El Olvio

Contact Informatie
Resveering

Gereseveerd!

Bedankt voor uw reservering bij El Olivo. We kijken er enorm naar uit om u binnenkort te verwelkomen in ons restaurant. Hieronder vindt u alvast een voorproefje van onze menukaart. Tot snel!