Zakkendragerssteeg 25, Utrecht

Happ's

El Olivo werkt al jaren samen met Happ’s. Happ’s bevindt zich onder Pathé Rembrandt aan de Oudegracht. Dagelijks ontvangen zij veel bezoekers die genieten van hun heerlijke mediterrane gerechten. Bovendien hebben zij de capaciteit om grote groepen tot wel 300 mensen te verwelkomen.

Mooie locatie

De prachtige kelders aan de grachten in onze stad bieden een unieke en sfeervolle ervaring. Deze historische ruimtes, met hun karakteristieke gewelven en authentieke details, ademen een bijzondere charme uit die je nergens anders vindt. Aan de Oudegracht, onder het monumentale Pathé Rembrandt, vind je gezellige terrassen aan het water. Hier kun je ontspannen genieten van een drankje of een heerlijke maaltijd, terwijl je uitkijkt over de schilderachtige grachten en de passerende bootjes. Het samenspel van historie, water en gastvrijheid maakt deze plek tot een unieke bestemming voor zowel inwoners als bezoekers.

Een mooi overzicht van het tras van happs aan de oudengracht

Groepen

Mocht u grote open willen verwelkomen is Happ’s de perfecte plek kunt u met een grote groep heerlijk dineren. Zo bieden wij ruimte voor groepen van 8 tot wel 400 personen. Graag samen eten in een aparte ruimte exclusief voor jullie groep? Wij hebben een privé zaal speciaal voor groepsdiners. Met plezier en de juiste ervaring bezorgen wij uw groep graag een feestelijke avond.

Happ’s is niet voor niets een populair restaurant onder grote groepen. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in ons restaurant als u in Utrecht bent.

Reseveer een tafel

Reserveer nu een tafel bij El Olvio

Contact Informatie
Resveering

Gereseveerd!

Bedankt voor uw reservering bij El Olivo. We kijken er enorm naar uit om u binnenkort te verwelkomen in ons restaurant. Hieronder vindt u alvast een voorproefje van onze menukaart. Tot snel!

Authentiek, warm interieur van El Olivo, met een echte Spaanse sfeer.
El Olivo bestaat 13 jaar en dat vieren wij met Jubileumkorting!

13% korting

Bij online reservering